Cine nu-si doreste sa se bucure de frumusetea naturii in fiecare moment? Indiferent ca ne aflam in aer liber sau in interior, plantele au un efect benefic asupra psihicului uman. Cea mai simpla modalitate de a aduce plantele langa noi oriunde am fi, este prin plantarea lor in ghivece.

Ghivecele de flori, gradina din interior

Daca locuiesti in oras, probabil ca duci lipsa unei gradini cu verdeata si miros proaspat de flori. Acest lucru poate fi compensat intr-o anumita masura prin amenajarea unui spatiu cu ghivece cu divese plante, care sa iti bucure privirea. Ghivecele in care sunt plantate florile joaca un rol important in design-ul spatiului. Este foarte important sa alegi ghivece de flori care sa puna in valoare atat planta cat si intreg spatiul interior. Cateva ghivece cu flori bine alese, pot transforma complet orice spatiu intr-unul prietenos, plin de viata, placut pentru petrecerea timpului.

Fie ca sunt folosite in locuite, cladiri de birouri, hoteluri, receptii sau diversele spatii interioare in care oamenii isi petrec timpul, ghivecele cu flori vor oferi placere, liniste si confort.

Ghivecele din fibra de piatra sunt printre cele mai apreciate si rezistente. Acestea sunt potrivite in atat pentru interior cat si pentru exterior.

Ghivecele de flori, frumusetea din gradina mea

Cine nu-si doreste sa se relaxeze intr-o gradina frumos amenajata sau pe o terasa plina cu flori si verdeata? O gradina frumos amenajata si ingrijita, ofera oricui mare placere. Ghivecele mari din care se inalta flori colorate sunt intotdeauna in centrul atentiei. Asezate in mijlocul gradinii, inconjurate de verdeata sau amplasate pe terasa, aceste ghivece cu flori vor oferi plusul de frumusete si bucurie de care nu ai vrea sa te desparti. Frumusetea florilor este pusa in valoare de ghivece, de aceea este foarte important ca acestea sa fie alese cu atentie.

Ghivecele din fibra de piatra sunt cele mai potrivite pentru spatiul exterior, fiind foarte rezistente dar si deosebit de frumoase. In sezonul rece, se pot muta in spatii interioare, potrivindu-se foarte bine in orice decor.

In magazinul Deco Ideea gasiti ghivece de flori din fibra de piatra diverse culori, modele si dimensiuni. Aceste ghivece de flori se pot folosi atat in exterior cat si pentru interior.